Opatrovateľky/Opatrovatelia pre staršie osoby Anglicko

Lokalita : England
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Cekal je agentúra, ktorá sprostredkuje prácu so sídlom vo Veľkej Británii, ktorá sa zaoberá náborom opatrovateliek pre staršie osoby, opatrovateliek pre deti (au pair programy) a zdravotných sestier na prácu v celej Veľkej Británii. Sme legálna kancelária, ktorá sprostredkuje prácu s číslom Company Number: 8321774.
Cekal má oproti ostatným poľským kanceláriám svoje sídlo vo Veľkej Británii a spolupracuje len s najlepšími firmami v tomto odvetvi. Máme tzv. fond SOS, vďaka ktorému sme schopní kandidátovi v prípade náhlych nepredvídaných situácií poskytnúť pomoc. Sídlime v Anglicku a preto každý kandidát sa môže cítiť úplne bezpečne už od prvých dní pobytu u zamestnávateľa.

Stály nábor na pracovné pozície:
Opatrovateľky/Opatrovatelia pre staršie osoby Anglicko

LIVE IN CARE - opatrovateľka ľudí v domácnosti na obdobie 4-6 týždňov s prestávkami 1-2 týždne. Odmena: 370-420 GBP týždenne.
COMMUNITY CARE – tzn. opatrovateľka ľudí v komunite, náplňou tejto práce je navštevovanie ľudí pri použití služobného vozidla a pomoc v činnostiach ako napr. obliekanie, umývanie, príprava stravy a pod. Odmena od 7,50 GBP/h do 10 GBP/h + služobné vozidlo
CARE ASSISTANT – starostlivosť o seniorov v opatrovateľskom domove. Máme ponuky pre celé Spojené kráľovstvo. Odmena 7 GBP/h

Zabezpečené ubytovanie v jednolôžkových izbách resp. zdarma (live-in care)
Ak poznáte anglicky jazyk na komunikatívnej úrovní neváhajte nás kontaktovať - práca nástup ihneď!
Uchádzač musí mať platný pás pre získanie britského výpisu z registra trestov. Je to nutné.
Pošlite svoje CV výlučne v anglickom jazyku na kontakt@cekal.pl, v titule uveďte názov ponuky, ktorá Vás zaujala (Live-in, community, care assistant)

Naši konzultanti hovoria anglicky resp. poľsky.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
Cekal
Email
:
kontakt@cekal.pl
Telefón
:
00447925965874
Webstránka
:
www.cekal.pl
Krajina
:
Anglicko
Kraj
:
Kategória
:
Opatrovateľka
Pridané
:
09. 03. 2016
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.