Ponúkame Ti prácu pomocníka v potravinárstve, Holandsko! Nástupy aj v januári 2016!

Pracovná ponuka už nie je aktívna
Lokalita : Holandsko
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Už Ťa nebaví bývať u rodičov a rád by si sa osamostatnil? Alebo chceš len skrátka vyraziť do sveta a pritom si ešte zarobiť? Si pre nás teda vhodný kandidát na pozíciu pomocníka do mäsozávodov v Holandsku! Nechceme od Teba ani znalosť jazyka a ani predchádzajúce pracovné skúsenosti. Preto je práca vhodná pre mladých ľudí 18-21 rokov. Ak si muž, ktorý má viac ako 21 rokov, ale máš prax s nožom (napr. ako kuchár, pomocný kuchár, pomocník mäsiara a pod.), vieme zabezpečiť prácu aj Tebe. Navyše máš možnosť zaučiť sa za mäsiara, čím si zvýšiš aj svoj zárobok!
Mzda od 5EUR/hodina, ubytovanie a doprava do práce zabezpečená zamestnávateľom. Tento rok už vycestovalo 181 ľudí, minulý rok až 295 !!! Zmluva na TPP priamo pod holandskou spoločnosťou, ktorá už viac ako 15 rokov zamestnáva pracovníkov v mäsopriemysle.
Spolu so slovenskou koordinátorkou, ktorá žije v Holandsku, Vám budeme k dispozícii aj počas celého Vášho pobytu v zahraničí, ponúkame aj mnohé ďalšie výhody ako príplatky za nadčas, dovolenka, 13ty plat, vrátenie daní.
Získať prácu bez znalosti jazyka a praxe je v Holandsku veľmi zložité. My Ti to ponúkame bez akýchkoľvek zložitých postupov. Stačí, ak nám pošleš Tvoj životopis na uc@universalconsulting.sk alebo zavoláš na +421 32 7440174.
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.