Pracovník/čka v modernom distribučnom textilnom sklade

Pracovná ponuka už nie je aktívna
Lokalita : Manchester - okolie
Plat : 1800 €
Termín nástupu : Ihneď

Informácie o ponuke:

Stabilná, dlhodobá a celoročná práca v kolektíve, kde už pracujú naši uchádzači a kde je ústretový manažment, vedenie spoločnosti.
Ubytovanie na úrovni!!!

Ide o prácu pre veľkú anglickú spoločnosť, ktorá zamestnáva pracovníkov v moderných veľkoskladoch a logistických centrách , v rôznych lokalitách Veľkej Británie.

Lokalita: oblasť Lancashire – Anglicko, okolie Manchestru
Mzda: 7,20 – 7,50 - 8,49 GBP ( denné a nočné smeny)


Nástupný termín: ihneď, podľa dohody, celoročne

Druh pracovného pomeru: hlavný pracovný pomer - dlhodobá a stabilná práca
Jazykové požiadavky: mierne pokročilá znalosť AJ

Náplň práce:
Práca v internetovom textilnom sklade s oblečením, bižutériou, obuvou a inými módnymi doplnkami svetových módnych značiek.
Nenáročná práca vhodná pre absolventov škôl bez praxe, jednotlivcov, páry, skupinky

Práca s tovarom - kusovým textilom a oblečením ako tričká, džínsy, spodná bielizeň a pod. Náplňou práce je príjem tovaru, príprava tovaru na ďalšiu expedíciu, práca s ručnými skenermi. Zhromažďovanie objednávok z katalógu na základe písomnej objednávky. Balenie tovaru podľa príslušnej objednávky a zadelenie pre konkrétneho odberateľa. Práca s ručným skenerom. Kontrola skladu - vyžaduje presnosť, precíznu prácu.

Pracovný čas:
- 12 hodinové pracovné smeny ( denná, nočná)
- požaduje sa pracovať aj počas víkendu
- možnosť nadčasov podľa potreby

Pracovné oblečenie:
- po zaškolení poskytuje zamestnávateľ


Ubytovanie:
Zabezpečené ešte pre Vašim príchodom do UK!! Slovenský koordinátor pri ubytovaní. Je poskytnuté v prenajatých domoch - shared houses, ktoré sú plne vybavené. Izby sú 1 - 3 posteľové. V domoch je kúpeľňa, soc. zariadenia, kuchynka, ktorá je vybavená riadom, chladnička. V domoch je zabezpečené vykurovanie počas zimnej sezóny. Poplatok za ubytovanie je 65 GBP na týždeň a zahŕňa poplatky za energiu (voda, elektrina, vykurovanie). Na väčšine domoch je bezplatné wifi pripojenie.

Strava: Zabezpečujete si a hradíte sami. Možnosť zakúpenia si bagiet, hamburgerov a iných polotovarov v miestnych automatoch v sklade. Mobilná kantína – možnosť zakúpenia teplej stravy počas týždňa.
Doprava: Letecky alebo autobusom, hradíte si sami, cena letenky sa pohybuje v rozmedzí od 70 do 180 EUR. Pomôžeme s rezerváciou lístkov a odporučíme najlacnejšie spojenie do VB. Ponúkame asistenciu pri vyhľadaní vhodného spojenia po celej Veľkej Británii.


Po príchode zabezpečené vyzdvihnutie a odvoz z letiska na ubytovanie za minimálny poplatok slovenským vodičom.

V prípade záujmu o túto ponuku nás kontaktujte telefonicky, mailom (nezabudnite uviesť Vaše tel. číslo k uľahčeniu a urýchleniu komunikácie)alebo osobne :

ALEKO agency, Masarykova 22, Prešov ,
personálny konzultant: Nemešová Anna
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.