Poznej svět, studium a dobrovolnictví

Lokalita :
Plat : Dohodou
Termín nástupu : 01.03.2016

Informácie o ponuke:

Mezinárodní cestovatelská škola přijímá studenty do oboru Fighting with the poor. Denní studium probíhá v Norsku, praxe v Evropě, cestování a práce na projektu v Africe nebo Indii. Program jedinečně kloubí studium, práci, praxi i cestování do nezapomenutelného zážitku pro všechny, kteří mají zájem se současnou situací ve světě něco udělat a rádi by se podívali do světa na vlastní kůži. Celý program se skládá z 3 měsíců cestování, 3 měsíců saving up, 6 měsíců práce na jednom z projektů a celkem 12-ti měsíců studia, investigace, prezentací před odjezdem na projekt a v závěrečné části k získání A-certifikátu.

Projekty sú zamerané na
- odporu zdravotníctva,
- vzdelávania,
- jednoduché stavebníctvo,
- hygienu,
- prevencie voči HIV/AIDS,
- podporu agrokultúry,
- sociálná práca pre deti,
- práca v detských táboroch
- teacher training colleges apod.

Všetko prebieha v anglickom jazyku, pretože sa tu stretávajú dobrovoľníci z rôznych krajín a kútov zeme. Z tohto dôvodu je potrebná aspoň mierně pokročilá angličtina.

Iné výhody
Práca v medzinárodnom prostredí, cestovanie, ubytovanie. Práca na projekte ohodnotena v dolaroch (stále sa však jedná o dobrovolnicků prácu).
Rozne práce k zaplatení jedla, ubytovania, školních nákladov počas programu pomožme studentom najsť.

Naše škola je místem, kde se setkávají většinou mladí lidé s dobrou dávkou zvědavosti, odvahy a humoru, kteří chtějí zažít svět jiným způsobem. Aby tak učinili připravují se na setkání s lidmy různých kultur, na cestování do cizích zemí, kde se sblíží s životem místních (chudých) obyvatel a rozhodnou se, co pro ně udělají. Být na cestě je jedna z hlavních částí našeho institutu stejně tak jako práce v kolektivu, společné plánování, diskuze a rozhodnutí o důležitých tématech našich životů a naší Země

Požiadavky na zamestnanca:

pokročilá aj

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
Muzikova
Email
:
dobrovolnici@drh-norway.org
Telefón
:
004746129027
Webstránka
:
www.drh-norway.weebly.com
Krajina
:
Nórsko
Kraj
:
Kategória
:
Pomocné práce
Pridané
:
25. 11. 2015
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.