ANGLICKO - Čašníci, nočný vrátnik, pokojské, kuchári

Lokalita : Anglicko celé územie
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený
Pracovná doba : dohodou

Informácie o ponuke:

1. Umiestnime dvojicu chlapec a dievča do pozícií čašník a čašníčka do 4 Golfového hv. hotela oblasť Hampshire, plat 7 libry na hodinu brutto, odvody odvádza uzamestnávateľ, na pracovné zmluvy, HPP, ubytovanie zabezpečené v hoteli 160 Libier na osobu mesačne, strava počas smeny zdarma. Nástup 23.12.2015 Pracujú tu Slováci.
2. Umiestnime nočného vrátnika Night portera do Hotela do Sheppertonu pri Londýne, plat 6,70 Libry na hodinu brutto, strava a ubytovanie zabezpečené 37 Libier týždenne. HPP na pracovné zmluvy, odvody odvádza zamestnávateľ. Nástup čo najskôr.
3. Umiestnime dve pokojské spolu - požiadavka hovorová Angličtina, prax výhodou. Hotel oblasť Liphook neďaleko Londýna, ubytovanie zabezpečené v hoteli 190 Libier / os. mesačne z platu, plat 6,75 Libry na hodinu brutto, strava vlastná. HPP na pracovnú zmluvu na dlhodobo. Nástup čo najskôr.
4. Umiestnime kuchárov aj kuchárky do Anglických hotelov a reštaurácií, podmienkou prax v obore, hovorová Angličtina. Platové podmienky od 6,70 libry / pomocník/ na hodinu až do 28 000 Libier ročne brutto plus tipsy plus bonusy. Plat podľa typu kuchára, podla praxe, znalosti jazyka. Hladáme line chefs, commis chefs, sous chefs, chefs de partie, head chefs. Ubytovanie zabezpečené za nízky poplatok priamo na mieste, obvykle strava počas smeny zdarma. Nástup čo najskôr.
Agentúra MC Tour V prípade záujmu píšte na mctour@nextra.sk , prezvoňte nám na 0903 426 886, 0948 483 776 zavoláme vám na Slov. mobily späť

Požiadavky na zamestnanca:

prax

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
Agentúra MC Tour
Email
:
mctour@nextra.sk
Telefón
:
0903426886
Webstránka
:
www.mctour.sk
Krajina
:
Anglicko
Kraj
:
Kategória
:
Pridané
:
23. 11. 2015
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.