Zdravotné sestry/ opatrovateľe

Lokalita : Regensburg a okolí
Plat : 1650 €
Termín nástupu : Ihneď
Pracovná doba : 35 hodin/týdně

Informácie o ponuke:

Společnost Artifex hledá na hlavní pracovní poměr zdravotní sestry / bratry pro okres Regensburg (Oberpfalz – Bavorsko). Práce se týká převážně péče o starší pacienty. V případě, že získáte dostatečné pracovní zkušenosti v německém prostředí, budete disponovat již velmi dobrou němčinou, poté Vám můžeme nabídnout práci zdravotní sestry v nemocnici.

V Německu je standartní doba vzdělání ca. 3 roky. Vzdělání z ČR musí splňovat některá další kritéria, která s Vámi rádi osobně prověříme.

Požiadavky na zamestnanca:

Požadujeme
- základní znalost němčiny je vyžadována! (min. A2)
- (víceleté) pracovní zkušenosti nejlépe z posledních 5 let jsou výhodou, není to však ve všech případech zásadní podmínkou (závislé na ukončeném stupni vzdělání)
- vzdělání v oboru jako zdravotní sestra nutnou podmínkou! Tedy minimálně střední zdravotní škola (zdravotnický asistent), výhodou VOŠ (diplomovaná zdravotní sestra, všeobecný ošetřovatel) nebo VŠ (bakalářské – všeobecná sestra).

- flexibilita a vlastní motivace a zodpovědnost
- připravenost a odhodlání přijmout nové výzvy
- ochota pracovat na směny (ranní, odpolední, noční)
- základní ICT znalosti

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Náplň práce
- hygienická příprava (provádění osobní hygieny) a výpomoc při stravování pacienta, mobilizace pacientů prováděním pohybových cvičení podle léčebného plánu, podávání léků podle příslušné zdravotní dokumentace a pozorování stavu pacientů a účinku léků, vykonávání kontoly měření hmotnosti, pulsu, dýchání, teploty a měření krevního tlaku a cukru v krvi, zavádění infuzí a punkce z žíly
- příprava pro lékařské prohlídky (vizity), vedení zdravotní dokumentace (nutnost dokumentovat události a zdravotní stav pacienta – textům musí ostatní pracovníci rozumět, nemusí být gramaticky správně), kontaktování lékaře v případě nastání neobvyklých situací, informování příbuzných i pacientů o stavu pacientů (pouze v případě dostačující jazykové vybavenosti)
- čistící a úklidové práce na vlastním oddělení

Doplňujúce informácie:

Vhodné pro absolventy


Nabízíme

Vaše pracovní doba se bude pohybovat mezi 35- 40 hodinami/ týdně. Artifex pro Vás před příjezdem zajistí ubytování a na výkon práce zaměřený JAZYKOVÝ KURZ. Tento kurz bude FINANCOVÁN NAŠÍ SPOLEČNOSTÍ. Délka kurzu němčiny závisí na předchozí znalosti jazyka a může trvat až 10 měsíců (pro dosažení jazykové úrovně B2).

Na pozici asistenta/asistentky pečovatele nabízíme hrubou mzdu mezi 1.650€ – 1.800€. Po schválení všech dokumentů úřadem bude mzda navýšena na 1.850€ – 2.250€ hrubého. Mzda je závislá na počtu odpracovaných hodin. Ke mzdě dostanete příspěvek na stravování, dopravu apod. Další příplatky budou ke mzdě zvlášť připočteny (např. příplatky za noční, příplatky za něděli atd.)

Získáte smlouvu na dobu neurčitou a v žádném případě naší společnosti neplatíte žádné poplatky!!



Více informací získáte na našich webových stránkách http://www.artifex-personal.com/cz/

Životopis a motivační dopis zasílejte emailem na adresu: michaela.vankova@artifex-personal.com

Kontakt na zamestnávateľa

Artifex-Personaldienstleistungen GmbH & Co. KG

Lappersdorferstraße 9

93059 Regensburg

Telefon: +49 941 / 533 93

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1650 €
Kontakt
:
Michaela Vaňková
Email
:
michaela.vankova@artifex-personal.com
Telefón
:
+49 941 / 533 93
Webstránka
:
www.artifex-personal.com/cz
Krajina
:
Nemecko
Kraj
:
Kategória
:
Zdravotníctvo
Pridané
:
12. 11. 2015
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.