Zdravotná sestra - Veľká Británia

Lokalita : Dohodou - Celé územie Veľkej Británie
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Walteron HR ponúka pozície Zdravotnej sestry pre zdravotnícke zariadenia a domovy opatrovateľskej starostlivosti vo Veľkej Británii. Pozície sú obsadzované pre partnera s jedným z najvyšších hodnotení poskytovateľov zdravotnej starostlivosti vo Veľkej Británii.

Požiadavky na zamestnanca:

1. Anglický jazyk - komunikatívna úroveň (min. A2 – B1 level). Nutnosť samostatného dorozumenia
2. Bc. vzdelanie v odbore ošetrovateľstva – alebo
3. Mgr. Vzdelanie v odbore ošetrovateľsva – alebo
4. Diplomovaná zdravotná sestra
5. Certifikáty – sú vítané.
6. Znalosti a vedomosti – v odbore zdravotnej sestry
7. Osobnostné predpoklady – všetky, ktoré sú vyžadované pri popisovanej práci

Doplňujúce informácie:

Platové podmienky:
1. Bez platnej UK registrácie (PIN number) - 7,02 – 9 GBP/hod. Zamestnávateľ poskytne súčinnosť a pomoc pri získavaní registrácie.
2. S registráciou (PIN number) ale bez UK skúseností – 9 GBP/hod.
3. S registráciou a s UK skúsenosťami – od 15 GBP/hod. Pri zaradení na pozíciu Registered General Nurse (RGN) je minimálny garantovaný plat 26660 GBP/ročne. Pre prax v UK sa počítajú minimálne 3 posledné mesiace odpracované na pozícii zdr. sestry alebo 6 mesiacov na pozícii zdr. asistenta.
Termín nástupu – každý týždeň
Pracovný pomer – trvalý. Pracuje sa 35 hodinový pracovný týždeň. Pracovné hodiny sú garantované s možnosťou práce nadčasov do limitu – maximálne je povolené pracovať 48 hodín týždenne. Spoločnosť dodržiava všetky súčasti pracovného práva vo Veľkej Británii a EU, je regulovaná CQC (Quality Care Commission) a má certifikát ISO 9001.
Ostatné informácie:
Výberový proces prebieha v dvoch úrovniach. Prvá úroveň je interview na Slovensku, osobne v Košiciach alebo dohodou, poprípade Skype interview. V prípade splnenia predpokladov a požiadaviek sa postupuje do druhej úrovne, ktorá obsahuje Skype interview so zamestnávateľom vo Veľkej Británii. V prípade výberu si kandidát doplní potrebné dokumenty (výpis z registra trestov, lekársku prehliadku a preklady) a vycestuje do mesta Leeds na kvalifikačný tréning IFASC., ktorý trvá jeden týždeň.
V prípade, že zdravotná sestra nemá prax a registráciu, bude na čas pokiaľ získa registráciu, zaradená na pozíciu zdravotníckeho asistenta. Tento postup sa doporučuje aj u uchádzačov, ktorí nemajú jazykové znalosti na požadovanej úrovni. Počas tejto doby je poskytovaná asistencia pri získavaní registrácie, praxe, školení a podobne.
U zdravotných sestier sa pred odletom vyžadujú preklady a legalizácie dokladov o vzdelaní. Bližšie informácie poskytneme na pohovore.

Ostatné služby:
- asistencia pri vybavovaní dokumentácie (certifikáty, preklady)
- asistencia pri vycestovaní (vybavenie leteniek, lístkov, cestovných plánov)
- asistencia v UK (účty, National insurance, povolenia, ubytovanie, dokumentácia atď.)
- Liability insurance – zdarma na jeden rok
- HR and Candidate Welfare team pre konzultácie


V prípade záujmu o ďalšie informácie nás kontaktujte. Ak Vás ponuka zaujala posielajte svoje životopisy spolu s motivačným listom v Anglickom jazyku na nižšie uvedené kontakty.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
Jaroslav Varga
Email
:
jaroslav.varga@walteron.sk
Telefón
:
+421907970365
Webstránka
:
www.medicinskypersonal.sk
Krajina
:
Anglicko
Kraj
:
Kategória
:
Zdravotníctvo
Pridané
:
25. 10. 2015
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.