Osobný asistent-opatrovateľ, Veľká Británia, bez praxe!

Lokalita : Veľká Británia, Surrey County
Plat : 1660 €
Termín nástupu : 03.11.2015

Informácie o ponuke:


Pre významnú spoločnosť vo Veľkej Británii, ktorá je na trhu takmer 20 rokov, obsadzujeme pozície osobných asistentov/opatrovateľov pre starších/imobilných ľudí. Garancia minimálne 40 pracovných hodín týždenne patrí medzi významné benefity zamestnávateľa. Prácu môže vykonávať každý, i bez praxe či certifikátov. Zamestnávateľ do Vás investuje - poskytne Vám komplexné školenie. Náplňou práce je napríklad servírovanie jedla klientom, kŕmenie, pomoc s prezliekaním, hygiena a iné.
Požadujeme komunikatívnu angličtinu, vodičský preukaz platný v EU.
Mzda od 7.35 GBP, po troch mesiacoch možnosť zvýšenia mzdy. Školenie na prácu opatrovateľa v hodnote 250 GBP neplatíte, ale môžete si ho odpracovať. Systém odmeňovania zamestnancov Star. Systém zamestnaneckých výhod v obchodoch MyDeals. Služobné auto zadarmo, platíte si benzín, ktorý Vám bude kompenzovaný vo výplate. Dve lekcie od profesionálneho inštruktora jazdy autom zadarmo. Ubytovanie za poplatok zabezpečené. Pomoc s prekladom životopisu, referencií, registrom trestov, s plánovaním cesty, s formalitami na úradoch. Pozícia bez nášho poplatku za poradenstvo a konzultácie. V prípade záujmu nás kontaktujte na adresu: kontakt@universalconsulting.sk, prípadne telefonicky: 00421327440174.

Požiadavky na zamestnanca:

Požadujeme komunikatívnu angličtinu, vodičský preukaz platný v EU.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Náplňou práce je napríklad servírovanie jedla klientom, kŕmenie, pomoc s prezliekaním, hygiena a iné.

Doplňujúce informácie:

Pomoc s prekladom životopisu, referencií, registrom trestov, s plánovaním cesty, s formalitami na úradoch. Pozícia bez nášho poplatku za poradenstvo a konzultácie. V prípade záujmu nás kontaktujte na adresu: kontakt@universalconsulting.sk, prípadne telefonicky: 00421327440174.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
1660 €
Kontakt
:
Team Universal Consulting
Email
:
kontakt@universalconsulting.sk
Telefón
:
00421327440174
Webstránka
:
www.universalconsulting.sk
Krajina
:
Anglicko
Kraj
:
Kategória
:
Pomocné práce
Pridané
:
06. 10. 2015
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.