Práca pre pár v Anglicku aj bez znalosti angl. jazyka = chlapec - kuchár, dievča - chyžná

Lokalita : Cumbria
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Ihneď
Pracovná doba : 40 - 50 hodín týždenne

Informácie o ponuke:

Spoločnost - Agentúra TIMEA Nástup: čo najskôr. Hotel sa nachádza v krásnom prostredí v jazernej oblasti v severnom Anglicku. Pozície: chlapec - kuchár schopný samostatnej práce, dievča - upratovanie izieb, prípadne výpomoc v kuchyni. Bývanie zabezpečené zamestnávateľom na mieste, bez dochádzania do práce, k dispozícii je veľká izba s kúpeľňou. Nástupný plat kuchára: 15000 Ł ročne pri práci 40 hodín týždenne, pri vyššom počte hodín bude mzda vyššia.
Majiteľka hotela je Slovenka, preto stačí základná znalosť anglického jazyka, prípadne slabé základy alebo aj úplne bez znalosti angl. jazyka.

V prípade záujmu nás čím skôr kontaktujte a pošlite nám svoje životopisy. Prosím, kontaktujte nás len v prípade vážneho záujmu, t.j. ak môžete vycestovať za prácou do zahraničia.

Každého záujemcu kontaktujeme najprv telefonicky, následne si dohodneme buď osobné stretnutie, e-mailovú komunikáciu alebo komunikáciu cez Skype.
Naša prac. doba: pracovné dni od 10:00 do 17:00 + flexibilná podľa množstva ponúk.

Tel.: 0903 570 688, 0907 278 591, 054 488 44 30
Adresa:
Agentúra TIMEA
Ťačevská 36
085 01 Bardejov

P.S.Pošlite nám životopisy oboch z uchádzačov. Ak sa Vám nepodarí pripojiť oba životopisy cez tento systém, pošlite nám ich na našu e-mailovú adresu agentura.timea@stonline.sk. Prosíme Vás, ak posielate prílohy vo veľkých súboroch, pošlite ich na adresu agentura.timea1@gmail.com.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
Peter Sokol
Email
:
agentura.timea@stonline.sk
Telefón
:
0903 570 688
Webstránka
:
www.agentura-timea.sk
Krajina
:
Anglicko
Kraj
:
Kategória
:
Pridané
:
09. 09. 2015
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.