opatrovateľka - HOLANDSKO - hľadáme

Lokalita :
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Hľadáme opatrovateľky na 2 ponuky:

1) K+K Agency s.r.o. hľadá opatrovateľku do holandskej obce Hellevoetsluis ku 75-ročnej panej, ktorá trpí chronickou obštrukčnou pľúcnou chorobou (stupeň 4). Pani celý čas leží v posteli, a teda všetko je potrebné robiť v posteli. Povinnosti: osobná hygiena, varenie, kŕmenie, upratovanie, vedieť narábať s kyslíkovým prístrojom, a pod. Ubytovanie a strava v dome. Voľný deň: nedeľa. Potrebná slovenská živnosť. Skúsenosti s opatrovaním: 3 – 5 rokov. Dĺžka turnusu: 2 mesiace. Bez poplatkov. Mzda: 1500 eur / mesiac. Nástup: 14. augusta.

2) K+K Agency s.r.o. hľadá priateľskú opatrovateľku do holandskej obce Emmeloord ku staršiemu pánovi, ktorý trpí Korsakovovou psychózou. Pán je chodí bez pomoci, sprchuje sa sám. Povinnosti: starať sa o chod domácnosti (nakupovať, variť, upratovať, a pod.), chodiť s ním na prechádzky, alebo bicyklovať. Ubytovanie a strava v dome. Voľný deň: nedeľa. Skúsenosti s opatrovaním: 1 – 3 roky. Dĺžka turnusu: 3 mesiace. Bez poplatkov. Mzda: 1500 eur / mesiac. Nástup: 20. augusta.

Kontakt: V prípade záujmu ma kontaktujte na tel čísle 0948186626 alebo na emailovej adrese kkagencysk@gmail.com (zašlite mi CV s fotkou, tel. číslo, a referencie ak máte).

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
K+K Agency s.r.o.
Email
:
kkagencysk@gmail.com
Telefón
:
0948186626
Webstránka
:
Krajina
:
Kraj
:
Pridané
:
30. 07. 2015
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.