Opatrovateľka seniorov v UK

Lokalita :
Plat : Dohodou
Termín nástupu : Neurčený

Informácie o ponuke:

Páči sa vám predstava života v Anglicku, zatiaľ čo by ste týždenne a mali zadarmo ubytovanie, stravu, energie, Wi-Fi a v niektorých prípadoch by ste mali k dispozícii auto?

Ponúkame "live-in" starostlivosť o seniorov.

Skvelá možnosť starostlivosti o seniorov vo Veľkej Británii. Práca zahrňuje obliekanie, varenie, upratovanie, podávanie liekov, nakupovanie a poskytnutie spoločnosti. Samozrejme to záleží na individuálnych potrebách každého klienta, všetko bude upresnené pred podpisom pracovnej zmluvy. Požadujeme pozitívny prístup k seniorom a komunikatívnu úroveň angličtiny. Skúsenosť na pozícii zdravotnej sestry, opatrovateľky alebo sociálnej pracovníčky je výhodou, ale nie podmienkou.

Budete mať vlastnú izbu, bezplatné stravovanie, internet a 1 - 2 voľné dni týždenne. V niektorých prípadoch môžete mať k dispozícii auto.

Sme seriózni ľudia a nenaúčtujeme vám žiadne poplatky. Presne tak, ŽIADNE POPLATKY a pretrvávajúca podpora. Ale prosíme vás, neuchádzajte sa o túto pozíciu, pokiaľ vaša angličtina nie je postačujúca. Budete musieť absolvovať interview prostredníctvom Skype-u, takže to zistíme.

Základné informácie o ponuke

Plat
:
Dohodou
Kontakt
:
John Babbage
Email
:
babbagejohn7@gmail.com
Telefón
:
07543550660
Webstránka
:
http://teamhomehelp.co.uk
Krajina
:
Anglicko
Kraj
:
Kategória
:
Pridané
:
10. 12. 2016
Čakajte prosím

Počkajte prosím,
vaša požiadavka sa spracováva.